-tepong kek.................450 g.
-beaking powder...........10 g.
-butter.........................450 g.
-gula halus..................450 g.
-telur ..............................9 biji
-fresh milk..................450 g.
-ovelett ........................15 g.
koko paste
-koko..............................3 tbs.
-minyak jagung..............3 tbs.
*kacau sebati koko dan minyak
*kacau sebati koko dan minyak
cara mmbuat
-sedia kan acuan yg dialas kertas kalis minyak
-ayak tepung,beaking powder
-cairkan butter dan susu
-pukul telur highspeed shingga jdi warna putih masukkan gula ovalett dan pukul lagi
-masuk tepung yg di ayak dan pukul dgn lowspeed
-masuk butter,susu yg di cairkan tdi dan kacau pelahan sehingga sebati
-bakar 170 'c sehingga masak
hmmmmmmmmm.....sedap
yaya nk byk.......boleh
-ayak tepung,beaking powder
-cairkan butter dan susu
-pukul telur highspeed shingga jdi warna putih masukkan gula ovalett dan pukul lagi
-masuk tepung yg di ayak dan pukul dgn lowspeed
-masuk butter,susu yg di cairkan tdi dan kacau pelahan sehingga sebati
-bakar 170 'c sehingga masak
hmmmmmmmmm.....sedap
yaya nk byk.......boleh
0 comments:
Post a Comment